Værd at vide om Plejehjemmet Solbjerghaven
 • Personalet

  Personalegruppen er en tværfagligt sammensat gruppe med vægt på faglig kompetencer indenfor pleje/omsorg, pædagogik, demens viden og beskæftigelse/sansestimulering.

  Vi er en lille stab på 20 fastansatte medarbejdere fordelt på følgende faggrupper: sygeplejersker, plejehjemsassistenter, social-og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygehjælper og ejendomsfunktionær.

  Desuden er der tilknyttet flere ressourcepersoner til Solbjerghaven, som fx fysioterapeuter til træning af beboerne, demensvejledere, udviklingssygeplejerske samt øvrige konsulenter, som inddrages ved behov. 

  Personalet på Solbjerghaven er i gennemsnit ansat i 8 1/2 år, hvor af cirka halvdelen har været ansat i mere end 10 år. Det er vi meget glade for, da det skaber en god stabilitet for beboerne. 

 • Daglig leder

  Kontakt daglig leder Stine Kornum på skr7@furesoe.dk

  Plejehjemmet Solbjerghaven
  Solbjerghaven 6
  3500 Værløse

 • Frivillige

  Ønsker du at være frivillig på Solbjerghaven, kan du kontakte personalet eller kommunens aktivitets- frivilligkoordinator Kamilla Bonderup Laursen 72 16 59 96 eller mail: kbl9@furesoe.dk 

 • Husets indretning

  Boligerne er almennyttige boliger, der udlejes via DAB.
  Furesø kommune leverer pleje og praktisk hjælp efter Sundheds- og Serviceloven. Det er borger selv, der har lejemålet.
  Der er på Solbjerghaven to afdelinger, og hver afdeling har et stort fællesrum, der indeholder fælleskøkken og opholdsstue.

  Alle boligerne har udgang til en fælles lukket have.

  Der er 20 boliger. 

  Boligen:

  Boligerne er 1-rums lejligheder på 32m2. Alle lejlighederne indeholder badeværelse og et lille tekøkken med køleskab. Boligerne indeholder to store skabe, og lejlighederne har store lyse vinduer og en terrassedør med udgang til en lukket have. Lejlighederne indretter man selv efter ønske og behov, dog med hensyntagen til eventuelle hjælpemidler. Alle boliger har adgang til fælles lukket have. Hver afdeling har et stort fællesrum, der indeholder køkken med spiseplads og en opholdsstue. 

  Nærområdet: 

  Solbjerghaven er beliggende i Værløse Vest i nærheden af sø, skov og grønne områder.
  Solbjerghaven er et demens venligt byggeri i ét plan. Der er to bofællesskaber med hver 10 boliger. Alle boliger har adgang til fælles lukket have, hvor der er flere muligheder for sansestimuli - vi har vand, højbede med blomster, drivhus m.m. Den fælles terrasse er inddelt flere små områder. 

 • Tilsyn

  Læs tilsynsrapporter fra plejehjemmene her: Tilsyn

   

   

 • Pårørendeundersøgelse

  I sommeren 2023 blev der gennemført en undersøgelse blandt de pårørende til beboerne på Solbjerghaven her

Vores kerneopgave på plejehjemmene

Ledige stillinger

Se alle ledige stillinger i Furesø Kommune

Del: